Ruta

On té lloc?

Camins Vius passa per les sis valls que acullen l’actual Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici: valls d’Àneu, vall d’Àssua, vall Fosca, vall de Boí, vall de Barravés i Val d’Aran.

Com es pot fer?

La ruta de Camins Vius està pensada per a tots els públics, tant per aquells que volen fer una setmana de senderisme intensiu com els que volen fer una estada curta de senderisme i alhora gaudir de l’entorn patrimonial.

Quan es pot fer?

L’època per a realitzar els itineraris es dilata al llarg de l’any, si bé durant l’hivern els passos més alts no es poden travessar a causa de la neu. Les rutes circulars de 5 a 9 dies generalment es poden fer de juny a octubre.

Mapa ruta Camins Vius

Itineraris circulars

La ruta circular es pot cobrir en etapes de 5 a 9 dies de marxa, segons la modalitat de senderisme que es vulgui practicar i de la forma física del senderista. Els itineraris més comuns són els de 5,7 i 9 dies (a partir de la qual es poden fer variants, a demanda dels clients).

Senyalització

Gràcies al gran treball que s’ha dut a terme per rehabilitar el camins i posar en marxa la ruta, Camins Vius compta amb una senyalització pròpia i alhora fidel a la del manual dels Parcs Naturals de Catalunya.

Al llarg de l’itinerari trobarem panells informatius, senyals direccionals, piquets de seguiment; a més de les clàssiques fites i pintures GR que ens marcarán el camí. També trobarem cartelleres amb informació general de la ruta als nuclis més importants.

La teva ruta a mida

No disposes de 9 dies per a poder fer la ruta circular de Camins Vius? No pateixis, et dissenyem la ruta mida per a que puguis gaudir de l’entorn natural i patrimonial d’acord amb la teva disponibilitat!