Rutes Slow Trek

"El principi central de la filosofia slow és trobar el temps necessari per fer les coses adequadament, i per tant gaudir-ne més. "

Carl Honoré

Les rutes Slow Trek són una alternativa de trekking pel territori de Camins Vius que conviden a caminar lent per a disfrutar de la cultura local i els detalls de la naturalesa. Us oferim diferents sorties que us ajudaràn a aminorar el vostre ritme de vida, disfrutar del present i conèixer el passat. Aquestes rutes seran de 2 a 3 dies amb excursions de dificultat mitjana, per a poder combinar l’immersió en els paisatges pirinencs amb l’immersió en el passat humà. Descobrireu la màgia del romànic, menjareu plats que fa segles menjaven els monjos, visitareu museus i ecomuseus, entre moltes altres coses.

Les nostres rutes Slow Trek:

Ruta del Romànic

3 dies | 33 km

A través d’aquesta ruta podreu conèixer a peu els camins tradicionals que uneixen els nuclis de Barruera, Erill la Vall, Boí, Taüll i Durro, els quals compten amb magnífiques esglésies declarades Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

Ruta del Centenari

1 dia | 13 km

En el transcurs d’aquest recorregut descobriràs algunes de les zones més emblemàtiques i que donen nom al Parc: el pla d’Aigüestortes i l’estany de Sant Maurici, passant pel gran port del Portarró que separa les dos valls vertebradores del Parc: la ribera de Sant Nicolau i la del riu Escrita.

Les fonts del Garona

4 dies | 35 km

Aquesta escapada et descobreix a través de senders de Camins Vius les 3 zones que es consideren naixement del riu Garona, que amb origen a la Vall d’Aran aboca les seves aigües després de 600km al Ocea Atlantinc.

Les fonts del Garona

2 dies | 20 km

Recorregut a peu per les dues primeres etapes de les Fonts del Garona que us portarà, a través dels senders de Camins Vius, a conèixer el naixement del riu al Uelh deth Garona al Pla de Beret i gaudir dels paisatges que l’envolten.

Crea la teva ruta a mida

Vols afegir alguna altra activitat a l’escapada com ara rafting, barrancs, una via ferrata? O potser vols modificar el recorregut o la durada? Contacta’ns i et dissenyem la ruta a ruta mida per a què puguis gaudir de l’entorn natural i patrimonial d’acord amb la teva disponibilitat!